Beställ

När du handlar ur shopen skickar Du ett mejl och talar om vilket smycke eller vilket klädesplagg Du är intresserad av. Varje vara  har ett artikelnummer som Du ska hänvisa till i Din beställning. Sätt inte in några pengar innan jag har skickat en bekräftelse på att varan finns kvar och att det är reserverat för Dig. När detta är klart skickar du namn och adress så jag vet vart jag ska skicka varan och så betalar Du via bankgiro 5691-1472. Om du vill ha smycket skickat med rekommenderat lägger du till för den kostnaden enligt info nedan.

När du vill beställa ett specialtillverkat smycke eller om Du sett något som är märkt SÅLT som Du tycker om, så skickar Du ett mejl och berättar vad Du är intresserad av. Utifrån det jobbar vi sen gemensamt på att ta fram ett smycke och Du får självklart ett kostnadsförslag innan jag börjar, så Du vet vad det kommer att kosta. All konsultation är självklart kostnadsfri! Jag tar ut en handpenning på alla guldsmycken samt smycken som har personliga meddelanden eller namn. Denna betalas inte tillbaka om Du skulle ångra Dig utan fungerar då som delvis ersättning för det arbete jag utfört.

Välj leveranssätt. Smycken skickas rekommenderat mot en avgift på totalt 84kr. För kläder varierar det beroende på vikt och storlek. Att få något rekommenderat är ett bra sätt att garantera en leverans om du handlat något värdefullt. Din försändelse är då försäkrad upp till 5000 kr genom posten. Ta alltid med legitimation då du ska hämta ut ditt rek.  Om du mot all förmodan vill ha din försändelse skickad genom reguljär postgång betalar du endast 20kr per smycke. Kläder vägs och packas innan pris ges. Dock ansvarar jag inte för postens hantering och kan inte ersätta försvunna varor.

Betalning sker alltid i förskott via bankgiro: 5691-1472 eller via SWISH (be om nummer) och varorna skickas samma dag betalningen registrerats eller enligt överenskommelse. Design Linnea Eriksdotter Silversmide innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Leveranstiden för smycken från shopen är endast den tid det tar för Din betalning att bli registrerad. När det gäller en specialbeställning kan jag ibland behöva mellan två och tre veckor beroende på vad som beställts och hur mycket jobb jag har inne för tillfället. I speciella fall kan jag prioritera en beställning som är väldigt brådskande. Det bästa är att du hör av dig och frågar. Allt beror på hur mycket jobb som finns inne just då, dock kan jag säga att jag aldrig missat en deadline!

Byten och återköp gäller naturligtvis även hos mig. Du har sju dagar på Dig från det att paketet har anlänt att meddela mig om du inte är nöjd. Du har då rätt att lämna tillbaka en oanvänd vara inom den tiden och få pengar tillbaka eller byta/ha det tillgodo för ett annat smycke. När det gäller specialbeställda smycken kan jag inte erbjuda byte eller återköp då de är personligt tillverkade, men jag skickar aldrig ett sånt smycke innan Du godkänt det såklart. Skulle Du mot förmodan inte bli nöjd behöver Du inte köpa ut smycket när det är färdigt. Handpenningen får man dock inte tillbaka utan ersätter material och omkostnad.

Har Du frågor så besvarar jag dem gärna, både över mejl och telefon. Jag svarar på mail och telefon alla dagar i veckan så känn Dig fri att ringa och skriva när som helst.

 

Design Linnéa Eriksdotter - Solglänta Lilla Gård
Hammarby 669
70592 Örebro
E-post: info@eriksdotter.se
Boende - Hantverk - Trädgård
Ring och boka besök på vardagar, 09.00 - 18.00
Telefon: 019 - 609 00 44
Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.