Beställ

När du handlar hos mig har vi en personlig kontakt och inte bara en order. Du hör av dig och berättar vad du är intresserad av.  Du betalar via bankgiro 5691-1472, eller med Swish till nummer +46736710044.  (Detta nummer används endast som swishanslutning) Vill man nå mig och prata per telefon om en beställning så ringer man 019-690044.  Om du vill ha din beställning skickad med “rekommenderat brev”, dvs försäkrat upp till 5000kr, lägger du till för den kostnaden enligt info nedan.

All konsultation är självklart kostnadsfri, liksom det jobb jag lägger på att skissa upp det du efterfrågar. Jag tar ut en handpenning på alla guldsmycken samt smycken som specialbeställs- Handpenningen betalas inte tillbaka om köpet hävs från Din sida utan fungerar då som ersättning för det arbete jag utfört dittills.

Välj leveranssätt. Smycken skickas rekommenderat mot en avgift på totalt 84kr. För andra artiklar varierar det beroende på vikt och storlek. Att få något rekommenderat är ett bra sätt att garantera en leverans om du handlat något värdefullt. Din försändelse är då försäkrad upp till 5000 kr under sin resa från mitt postkontor till din hand. Ta alltid med legitimation då du ska hämta ut ditt rek.  Om du mot all förmodan vill ha din försändelse skickad genom reguljär postgång betalar du endast 20kr per smycke. Övriga artiklar vägs och packas innan pris ges. Dock ansvarar jag inte för postens hantering och kan inte ersätta försvunna varor då Du väljer att få det sänt utan rek.

Betalning sker alltid i förskott via bankgiro: 5691-1472 eller via SWISH (+46736710044) och varorna skickas samma dag betalningen registrerats eller enligt överenskommelse. Design Linnea Eriksdotter Silversmide innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Leveranstiden för smycken som redan finns klara är endast den tid det tar för Din betalning att bli registrerad. När det gäller en specialbeställning kan det ta mellan två och tre veckor beroende på vad som beställts och hur mycket jobb jag har inne för tillfället. I speciella fall kan jag prioritera en beställning som är väldigt brådskande, liksom det kan ta längre tid beroende på gravyrer, stensättningar eller annat som inte enbart beror på min insats. Det bästa är att du hör av dig och frågar när det är aktuellt!

Byten och återköp gäller naturligtvis även hos mig. Du har sju dagar på Dig från det att paketet har anlänt att meddela mig om du inte är nöjd. Du har då rätt att lämna tillbaka en oanvänd vara (gäller ej det med nedsatta priser) inom den tiden och få pengar tillbaka eller byta/ha det tillgodo för ett annat smycke. När det gäller specialbeställda smycken kan jag inte erbjuda byte eller återköp då de är personligt tillverkade, men jag skickar aldrig ett sånt smycke innan Du godkänt det såklart. Skulle Du mot förmodan inte vara nöjd behöver Du inte köpa ut smycket när det är färdigt. Handpenningen får man dock inte tillbaka utan ersätter material och omkostnad.

Har Du frågor så besvarar jag dem gärna, både över mejl och telefon. Jag svarar på mail och telefon alla dagar i veckan så känn Dig fri att ringa och skriva när som helst.

 

Design Linnéa Eriksdotter - Solglänta Lilla Gård
Hammarby 669
70592 Örebro
E-post: info@eriksdotter.se
Boende - Hantverk - Trädgård
Ring och boka besök på vardagar, 09.00 - 18.00
Telefon: 019 - 609 00 44
Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.