Linnea Eriksdotter Ekencrona

Det är jag som är Linnea. De flesta känner igen mitt namn från mitt tidigare yrke. Fram tills för några år sedan drev en av Sveriges mest välbesökta webbshoppar av handsmidda smycken i guld och silver.
Numer jobbar jag som författare och min första barnbok, som jag skapat tillsammans med illustratören Annika Wiklund, är snart i handeln.

Efter många år av kämpande inom det egna företagandet har jag idag nått den punkt i livet då jag kan dra ner på takten. Mitt val att köpa en stuga i skogen har mycket med min frihet idag att göra, och för den som vill läsa mer om detta finns blogginläggen här på sidan. Jag har ett kreativt rum i mitt hus, där jag skapar en miljö som ska vara lugn och skön att vistas i. Där möten ska kunna ske och kreativt skapande ska få plats, bland annat i form av skrivande, något jag alltid sysslat med vid sidan av.

I övrigt sköter jag om den lilla gård jag byggt upp med stuguthyrning och trädgård,  samt tar vara på varje dag på det vis jag anser passar mig. Det är min gåva till mig själv efter alla år av hårt jobb och det är fantastiskt att kunna leva så. Solglänta startade som en skogsmark med en liten skokartong på brukar jag säga. En sommarstuga på femtio kvadrat och en bit skog. Idag är det en liten gård med tre hus jag själv byggt och en härlig trädgård med ytor för odling mm. Mitt liv handlar till stort om att vårda det jag byggt upp här och att njuta av det liv jag skapat.

Jag har ett enkelt liv med friheten att få förfoga över min tid. Det tog nästan tio år att bygga upp den möjligheten och därför väljer jag att kliva ner från prestationsstegen och istället leva mitt liv så som jag önskat det.  Jag hade en skylt som hängde i min stora butik som löd “Live life as you have imagined it” .   Den var mitt mantra under alla år jag slet med byggandet av mitt Solglänta och samtidigt drev min egen butik med tillverkning av både smycken och kläder. Önskan att få leva precis så som jag gör idag var så stark att jag tvingade kroppen att bara fortsätta framåt under nästan tio år för att nå målet. Nu föst lever jag det liv jag hade föreställt mig att jag ville leva. På riktigt. Jag tar varje dag som den kommer och tid är det jag värdesätter mest av allt.

Jag är en kreativ person som alltid har en mängd idéer i skjortärmen. Trädgård är ett stort intresse och att ha besökare som kommer och sitter här och fikar sommartid är jätteroligt. Likaså min bil som blivit ett nytt roligt projekt i form av en mini camper van. Det finns lite här på sidan om just det: www.eriksdotter.se/minicampervan

Men hörni! Välkomna hit! Titta runt. Och hojta till om det är något ni undrar över!

Mycket är under konstruktion nu , då jag startat en ny del i mitt liv… så håll till godo.
Texter mm kommer uppdateras, korrigeras vartefter! 🙂

MVH Linnea

Besöks och Faktureringsadress:
Design Linnea Eriksdotter
Solglänta
Hammarby 669
705 92  Örebro

Telefon dagtid: 019-6090044
Mail: info(snabela)eriksdotter.se
Företagets innehar F-skatt

OBS! All typ av telefonförsäljning undanbedes BESTÄMT!

 

Design Linnéa Eriksdotter
Solglänta Hammarby 669
70592 Örebro
E-post: info@eriksdotter.se
Boende - Livsstil - Kreativitet
Telefontid vardagar 10.00 - 18.00
Telefon: 019 - 609 00 44
Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.