Solglänta

Solglänta, mitt lilla paradis på jorden!

År 2007 köpte jag (Linnea) en skogstomt med en liten västkuststuga på, och sedan dess har jag jobbat hårt med att bygga ut, bygga om och bygga mer. Jag har tagit ner skog och skapa en trädgård och det är ett pågående projekt. Idag finns tre hus och Solgläntas Lilla Gård är en riktig idyll i dalen framför Falkaberget i Kilsbergskanten. Huvudbyggnaden är mitt bostadshus och det ligger mellan Grindstugan (t.h.) och Drängstugan (t.v). Här bor jag med min hund Thellus och katten Maja. Stugorna fungerar som uthyrningar.

I huset har jag mitt kreativa rum där jag arbetar med texter och böcker. Här finns även utrymme för annat skapande, både textilt och måleri.

Trädgården är en njutbar oas under den varma årstiden, arbetad ur den gamla skogsmyllan. Här skapar jag rum för stillhet, rum för umgänge och rum för avskildhet.  Trädgården bjuder också besökare på en stunds njutning under sommardagar då kaffeskylten emellanåt hänger ute vid vägen. Trädgårdscafét har varit välbesökt under de dagar kaffeskylten bjudit in till spontana möten.

Våra liv består så mycket av måsten, något jag ville komma bort från när jag startade mitt liv här. Idag bor och lever jag i samklang med hjärta och själ tack vare de val jag gjort. Det har varit en hård och tuff resa att jobba och bygga allt på egen hand, men idag kan jag skörda frukten och den smakar gott kan jag lova.  Nu ser ju tack och lov alla människors drömmar olika ut, och det jag delar med mig av här är för alla. Inte bara de som är liktänkande med mig. Mina blogginlägg handlar om mina tankar, reflektioner och val i livet och vill ni hänga med och ta del av dem är ni mycket välkomna!

För er som är intresserade av att veta mer av min resa rekommenderar jag blogginläggen. Börja från det äldsta, där min tanke och dröm blev till det liv jag har idag.

Jag önskar er lycka till på er resa genom livet, och välkomna hit!

/Linnéa

Design Linnéa Eriksdotter
Solglänta Hammarby 669
70592 Örebro
E-post: info@eriksdotter.se
Boende - Livsstil - Kreativitet
Telefontid vardagar 10.00 - 18.00
Telefon: 019 - 609 00 44
Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.