MiniCamperVan

DENNA SIDA ÄR NYSKAPAD OCH FF UNDER KONSTRUKTION… UPPDATERAS FORTLÖPANDE MED BILDER OCH TEXT…

 

Har du drömt om friheten att bara sticka iväg, precis när du vill, vart du vill? Visst har vi väl alla såna drömmar ibland. Sedan kanske “sticka iväg” betyder till Italien ett halvår, eller upp i Kilsbergen över en natt. Drömmen är densamme, en önskan om frihet att kunna göra det man vill, när man vill.

I vintras började jag planera mitt projekt. Jag ville ha en “Kangoo Mini Camper Van” . Jag började skissa på en insats som lätt skulle kunna lyftas i och ur med snabbkopplingar för att kunna bädda ut sovplatsen när man behövde den.  Min mini camper van Kangoo är nu klar och redo för äventyr i sommar! 🙂 (2018)  Lite småfix finns alltid, smarta nya ideér som måste få provas, men i det hela fungerar den som hotellrum vart jag än åker nu. Det är min frihet, att kunna åka vart jag vill, och ändå ha min säng med mig.

I min enfald trodde jag att jag hade en ganska unik idé då jag började skissa på min insats. Det visade sig att många innan mig hade gjort liknande saker, och på nätet fanns en uppsjö inslag både på youtube och privata sidor där man visade sina egna conversions. Det finns också grupper på exempelvis facebook att inspireras och få tips genom och jag vill tipsa om en svensk grupp på facebook som sakta växer sig större. En nystartad (2017) grupp som heter “Mini Camper Sweden” KLICKA DIG DIT HÄR .  Ett trevligt ställe att be om råd, se hur andra gjort, tipsa om fricamping mm. För er som är intresserade av att campa i en bil eller mindre skåpbil, är gruppen en källa till inspiration med många entusiaster av minicampare! 🙂

Här är lite bilder på hur jag byggde själva insatsen:

Många härliga turer väntas och här kan du följa med ut i naturen och se hur skönt man kan ha med så enkla medel.

Design Linnéa Eriksdotter
Solglänta Hammarby 669
70592 Örebro
E-post: info@eriksdotter.se
Boende - Livsstil - Kreativitet
Telefontid vardagar 10.00 - 18.00
Telefon: 019 - 609 00 44
Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattsedel.