Ny energi efter sommaren….

Nu har en fantastisk sommar gett ny energi och jag och illustratör Annika Wiklund har just beslutat oss för att tiden är inne. Vårt nästa gemensamma projekt ska påbörjas. Det blir ytterligare en barnbok som vi startar med redan idag! Annika har fått lite av texten till sig, och hela scenariet. Hennes direkta reaktion var “åh, jag ser på en gång bilder framför mig”. Det är sånt jag älskar. Hon är, liksom jag, en visionär och kan saker framför sig när hon läser mina texter. Bokstäverna når inte bara hjärnan och registreras som ord utan framkallar också bilder och känslor. Därför är jag så glad att vi bestämt oss för att jobba vidare tillsammans under produktionsnamnet Eriksdotter&Wiklund.

Sommaren har varit lång och innehållsrik. Jag har haft gäster hos mig i Solglänta sommaren igenom och det har blivit många härliga möten och upplevelser tillsammans med nya och gamla bekanta. Jag har varit ute på en del campingäventyr, loppisrundor, bouletävlingar och annat som inte behöver vara så märkvärdigt men som ger minnen för livet. Jag hann också med att ta ner en vägg hemma för att bygga ett nytt stort kök. (Tack och lov för att man väntar på tråkiga renoveringar och hittar helt nya lösningar en dag då det är dags… Se inlägget om “tankar vid en strand”). Jag har lärt känna nya människor och vissa vet man kommer vara vänner för livet. Tacksam över denna intensiva, roliga och upplevelserika sommaren välkomnar jag nu sensommar och höst och att börja arbeta med en ny bok.

Tack till alla ni som gjort min sommar speciell. Ni har alla inspirerat, spritt glädje och varit en del av den bästa sommar man kunnat önska! Speciellt tack till Sofie som varit en stor del av sommarens äventyr! Jag är glad att ha en vän som du!

Kram Linnea