Solglänta

Solglänta Lilla Gård, som den kommit att kallas, är vårt lilla paradis på jorden.

År 2007 köpte jag (Linnea) en skogstomt med en liten västkuststuga på, och sedan dess har jag jobbat hårt med att bygga ut, bygga om och bygga mer. Jag har tagit ner skog och skapa en trädgård och det är ett pågående projekt. Idag finns tre hus och Solgläntas Lilla Gård är en riktig idyll i dalen framför Falkaberget i Kilsbergskanten.

Huvudbyggnaden är vårt eget bostadshus och det ligger mellan Grindstugan (t.h.) och Drängstugan (t.v). Här bor jag tillsammans med min livskamrat Roger, hunden Thellus och katten Maja.

Grindstugan hyr vi ut och i Drängstugan har jag min ateljé och skrivarstuga, men även denna stugan hyrs ibland ut, eller fungerar som gäststuga för våra nära och kära.

Trädgården är en njutbar oas under den varma årstiden, arbetad ur den gamla skogsmyllan. Här skapar vi rum för stillhet, rum för umgänge och rum för avskildhet.  Trädgården bjuder också besökare på en stunds njutning under sommardagar då kaffeskylten emellanåt hängs upp vid vägen. Trädgårdscafét har varit välbesökt under de dagar kaffeskylten bjudit in till spontana möten.

Våra liv består så mycket av måsten, något jag ville komma bort från när jag startade mitt liv här. Idag bor och lever jag i samklang med hjärta och själ tack vare de val jag gjort. Det har varit en hård och tuff resa att jobba och bygga allt på egen hand, men idag har jag både stöd och inspiration från min älskade man och vi skördar båda två frukten av alla års ansträngning…  och den smakar gott kan jag lova.

Mina blogginlägg handlar om mina tankar, reflektioner och val i livet och vill ni hänga med och ta del av dem är ni mycket välkomna! Börja från det äldsta, där min tanke och dröm blev till det liv jag har idag.

Vi önskar er lycka till på er resa genom livet, och välkomnar er hit!

/Linnéa & Roger

Linnéa Eriksdotter Ekencrona
Solglänta, Hammarby 669
70592 Örebro
E-post: info@eriksdotter.se
Välkommen att kontakta oss
Telefontid vardagar 10.00 - 18.00
Telefon: 019 - 609 00 44
Telefonförsäljning undanbedes