Vackra vita vinterland…

Utanför fönstret faller snöflingorna såsom flagor från en vit himmel och trots att jag egentligen tycker att vintern bara är en färdsträcka till våren kan jag ändå inte låta bli att imponeras av naturens vackra vita skrud. När jag ser frosten bilda små stjärnor på grässtrån och träden bli som gnistrande jättar tänker jag att Gud måste ha haft så roligt då han tänkte ut allt detta! Jodå, jag tror på en skapare utan att det motsäger en naturlig evolution för den skull. Min övertygelse är att ingen slump skulle ha kunnat skapa ett så komplicerat system som de

 

t vi lever i och till råga på allt få det så makalöst vackert ända in i det mikroskopiska! Det bara måste finnas en otroligt kreativ och makalöst duktig uppfinnare bakom allt detta.

Att bo i ett litet enkelt hus på landet vintertid innebär morgonrock, skinntofflor och ett antal turer ut till vedboden i veckan. Tack och lov för den lilla gjutjärnskaminen jag har, som både bjuder på otrolig värme och mysfaktor varje kall vinterdag. Det händer att jag ställer en gryta med grönsaker och annat på den, och får middagen på det viset… och ibland blir det lite vatten till teet som kokar upp medan elden sprakar. När elden falnar och det bara ligger glöd kvar kan det hända att grillstickorna kommer fram tillsammans med tillsammans med några stora marshmallows. Vintern har sina fördelar!

I dagarna har jag fått mitt showroom målat vitt och en sista strykning kommer idag då en vänlig själ hjälper till med detta, så att mina axlar kan få vila lite. Det känns så skönt att ha tagit beslutet att flytta in verksamheten, att minska ner arbetsbördan från både kläder och smycken till enbart smycken. Jag är tillbaka med min verksamhet till den plats jag för tio år sedan öppnade den här i huset. Det är så rätt och det kommer bli så bra. Allt går enligt plan och jag hoppas ha mitt första öppna hus i början av året och då är ni alla välkomna hit. Både virtuellt och personligen!

Nu önskar jag er en riktigt skön adventstid, och följ min instagram och facebook! Där kommer jag uppdatera med nya smycken hela tiden. Verkstaden har fått ett lyft och jag jobbar på vid sidan av att färdigställa mitt showroom/butikslokal.

Ha det gott, var rädda om er själva och varandra och kom ihåg att det är tanken som räknas i jul!

Kramar Linnea